BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2018

Søndag 24. juni 2018
Park Allé 2
Aarhus, Danmark
Park Allé 2
Aarhus, Danmark
Få rutevejledning

Beskrivelse

OPLEV 21,097 MAGISKE KILOMETER GENNEM GADERNE I AARHUS

Den 24. juni 2018 klæder Aarhus sig endnu engang på til fest, når tusindvis af løbere indtager Aarhus’ gader, som for en enkelt dag bliver forvandlet til et inferno af feststemte motionister, glæde og underholdning. Aarhus Motion byder for syvende gang velkommen til 21,097 hæsblæsende kilometer, smækfyldt med underholdning og gode oplevelser og for fjerde gang er det med BESTSELLER som hovedsponsor. Ruten tager løberne med gennem en totalt afspærret Aarhus midtby, og henviser denne dag bilerne til garagen.

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er for alle, så tag endelig hele familien med. Der vil være underholdning for børnene i form af et kreativ værksted, samt rig mulighed for at hygge sig i parken efter løbet, hvor der kan købes øl, sodavand og grillpølser.

21,097 KILOMETERS LØBENDE SIGHTSEEING
Du skal lede længe efter en halvmarathon rute, der passerer så mange seværdigheder, som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus er en by hvor pulsen altid banker og dette vil du tydeligt kunne mærke, når du begiver dig ud på dit livs løbetur. Undervejs passerer du flere af de kendte attraktioner i Aarhus såsom Den Gamle By, ARoS Kunstmuseum og Tivoli Friheden. Over alt vil du fornemme storbyens levende hjerte, og vi lover dig, at du kommer til at se Aarhus fra den absolut bedste side!

HOTSPOTS OG UNDERHOLDNING
BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er det løb i Danmark, der har mest underholdning på ruten, så én ting er helt sikkert: Du kommer bestemt ikke til at kede dig! Der vil være masser af underholdning og vi lover, at alle sanser bliver udfordret. Du vil møde alt fra sambadansere til DJ’s og rock bands. Helt unikt har vi også en Tour Caravane, som kendes fra de store cykelløb, bl.a. Tour De France. Den kører foran løberne, og sætter de mere end 65.000 tilskuere i den helt rette stemning, så de er klar til at heppe og hjælpe dig på vej.

Bedøm og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Distance, tid og sted

Søndag 24. juni 2018 10:00
Rådhusparken, Park Allé, Aarhus C, Danmark
21.0975km.

Info om startnummer

Offentliggøres senere
Offentliggøres senere
Offentliggøres senere

Startnumrene udleveres på EXPO’en i Musikhuset i Store Sal fra torsdag til lørdag og om søndagen på Offiicerpladsen foran Musikhuset.

Anden info

Specialdesignet T-shirt (værdi cirka 299 kr.)
Finisher medalje i flot design
Gratis deltagelse i fortræning og foredrag
Væskedepot og mellemtid ved 5, 10, 15 og 20 km
Sportsmesse
Frisk frugt
“Once in a lifetime experience”
Fartholdere
Gratis garderobe
Massage efter løbet
100% afspærret byrute igennem de smukke gader i Aarhus
Gratis adgang til en række af Aarhus’ mest kendte forlystelser
Forplejningspose i mål

TYPE

LØB
Underlag

Asfalt
Distance
21.0975km.

Arrangør: Aarhus Motion

Er dette dit event?Overtag det her!

Vær med til at sikre, at dine informationer altid er opdaterede!